Futrinka-Hegyközi Élményjárat beszámoló

A  2017-es évben, a Futrinka különjárat március 25-én startolt először Sátoraljaújhelyről, a Dózsa György utcáról.

Első élményjáratunk útja a Hegyközbe tartott, ahol a számos látnivaló mellett, kóstoló is akadt.

Programunk  során, március 25-én szombaton 11:00-kor, a Dózsa György utcáról indulva, utunk első állomása a Széphalom előtt található, Nyelvforgató Biopálinka Kóstolóházhoz vezetett, ahol utasaink kiválasztották, hogy pálinkát vagy bio gyümölcslevet kóstolnak.

Ezt követően Mikóházára tartottunk, ahol betekintettünk a Bor-Pálinka tanösvényre, és a Mikóházi Történelmi Pincesoron sétáltunk. Uticélunk Füzérkomlós volt, ahol Sátoraljaújhely-Hegyköz Turizmusáért Egyesületünk, még hivatalosan meg nem nyitott Postamúzeumába tekinthettek be elsőként a velünk utazók. A „Mester Preparátum Műhely” megtekintése és persze sok érdekes információ várta az érdeklődőket. Ezt követően a kellőképp informális utunk végén, újra Sátoraljaújhely felé vette az irányt kisvonatunk.

Köszönjük a velünk tartó utasoknak, hogy ez évi első járatunk tartalmas programjait választották! Reméljük legközelebb nem csak ők, hanem Önök is velünk tartanak, hiszen az éven még számos élményjárat várja a Futrinkával utazó közönséget.

 

Október 2018
H K Sze Cs P Szo V