Egészség-party a sátoraljaújhelyi Sportcsarnokban szeptember 30-án

Kosárlabda, röplabda, tollaslabda, futás, foci, pilates, zumba, evezés, jégkorong – ezekben a sportágakban és fizikai aktivitásokban próbálhatták ki magukat ingyenesen azok, akik szeptember 30.-án ellátogattak a Sátoraljaújhelyi Sportcsarnokba, az „Aktív napok – példaképek részvételével” elnevezésű szabadidős sportnapra, melyet a SUSI és a Sportos és Egészséges Zemplénért Egyesület szervezett.

A rendezvény célja az volt, hogy a résztvevők képet kapjanak arról, mely fizikai aktivitás a legmegfelelőbb számukra és hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a sport mennyire fontos az egészségünk megőrzése érdekében. A látogatók nem csak nézhették az egyes sportbemutatókat, hanem aktív részesei lehettek maguk is az eseménynek. Kezükbe vehették a sporteszközöket, kipróbálták a megjelenő sportágakat, megtapasztalták az egyes mozgásformák lényegét, hangulatát Magyar Zoltán, olimpiai bajnok tornász és Dr. Hegedűs Csaba olimpiai világ és Európa-bajnok birkózó közreműködésével.

A „party” alatt ingyenes egészségügyi mérések és egészséges ételek kóstolására is volt lehetőség. A szervezők remélik, hogy kezdeményezésük sokaknak elegendő impulzust és segítséget adott arra, hogy ne csak belekezdjenek, hanem kitartóan elmélyüljenek a megkedvelt sportágakban. Ne csak együnk, tegyünk is az egészségünkért!

ZTV híre: https://youtu.be/uSXO73V0uYU

Fotó: Tóth István

Január 2019
H K Sze Cs P Szo V
23
24
Dátum : 2019. január 24., csütörtök
25
Dátum : 2019. január 25., péntek
27
Dátum : 2019. január 27., vasárnap
28
Dátum : 2019. január 28., hétfő
29
30
31
Dátum : 2019. január 31., csütörtök